FASHION FOR YOU!

 

Verschillende gelegenheden, verschillende outfits! Steel de show bij elke gelegenheid. Sportief, klassiek of chique; in deze blog lees je wat je het best kunt aantrekken op basis van jouw figuurtype en laatste trends. Ontdek welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van mode, wat de nieuwste trendkleuren zijn en welke combinaties je kunt creëren voor een geheel nieuwe look!

Ontdek een breed assortiment dameskleding in warme kleuren, prachtige dessins en met unieke details. Houd onze blog in de gaten en blijf zo altijd op de hoogte!

De nieuwe collecties stromen binnen bij Dikkenberg Mode! Tijd om enkele merken in the spotlight te zetten om te zien wat we kunnen verwachten deze herfst/winter!

De nieuwe fall/winter collectie van Geisha kenmerkt zich door aardetinten, lichte kleuren, Jaqcuard en icelandic breisels, eye-catching details, patchwork en meer! Deze collectie brengt ons terug naar onze eigen identiteit. Dit vertaalt zich in rustgevende aardetinten en lichte kleuren, wat een warm en geborgen gevoel geeft. "Blend in to stand out staat hierin centraal". "Standing out” ontstaat door middel van kleurrijke en creatieve eye-catchers in bi-colour, tone-in-tone, allover ikat, luipaardprint en streefmotieven. Heerlijk warme winterjassen in felle kleuren, tops en blouses met pofmouwen en 80's shoulders passeren ook de revu, evenals 'Winter Whites’.

Dé hit volgens Dreamstar dit najaar: travelkwaliteit. Laat Dreamstar nu net deze prachtige stof hebben opgenomen in hun nieuwe collectie. Waarom Travelkwaliteit? De laatste jaren is de populariteit van travelkwaliteit enorm gestegen. Naast dat het perfect ‘reis’materiaal is, is travelstof ook nog eens duurzaam, want makkelijk te onderhouden. Het kreukt niet, is gemakkelijk in onderhoud, droogt snel en is rekbaar (vormt zich naar het lichaam). Ontdek o.a. de nieuwste aanwinsten van Dreamstar, de ‘powersuits’ bestaande uit een korte blazer en rechte pantalon in travelkwaliteit in kleuren als mokka, kobalt en bottle green en combineer deze met de unieke en opvallende blouses in diverse prints.

Ook &Co Woman zet het vrouwenpak goed op de kaart. Naast de altijd goede basics in klassieke steunkleuren, zien we ook verrassende nieuwe designs in de collectie waaronder blouses in excentrieke prints voorzien van een mooi detail hier en daar zoals een pofmouw, split of strikkoord, color-blocking sweaters en old school flared broeken.