FASHION FOR YOU!

 

Verschillende gelegenheden, verschillende outfits! Steel de show bij elke gelegenheid. Sportief, klassiek of chique; in deze blog lees je wat je het best kunt aantrekken op basis van jouw figuurtype en laatste trends. Ontdek welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van mode, wat de nieuwste trendkleuren zijn en welke combinaties je kunt creëren voor een geheel nieuwe look!

Ontdek een breed assortiment dameskleding in warme kleuren, prachtige dessins en met unieke details. Houd onze blog in de gaten en blijf zo altijd op de hoogte!

Speciaal voor de feestdagen een outfit scoren? Dat kan natuurlijk! Zonde zou het wel zijn, als je dit maar één keer in het jaar draagt. En daarom zijn we bij Dikkenberg Mode er helemaal voor om feestelijke items te combineren met basics en klassiekers. Dus fijne allround outfits met hier en daar een leuk glimmertje, passend bij jouw figuur en persoonlijkheid. We zetten de leukste outfits voor je op een rij.

  1. Plissé.

    Zwierig en elegant. De plooirok, ook wel plissé rok, is super vrouwelijk en geschikt voor verschillende bodytypes. Tevens is de rok te combineren met zowel een grof gebreide kabeltrui als een mooie blouse of blazer. Multifunctioneel!

  2. Transparante stoffen.

    Semi-transparante blouses of tops met semi-transparante mouwen geven nét dat beetje extra voor de feestdagen. Vrouwelijk en elegant, zonder te veel bloot te laten zien.

  3. Shiny.

    Een beetje glitter & glamour is nooit verkeerd. En dus kun je het hele jaar door kiezen voor shiny satijn. Zeer classy en instant chic.

  4. Pak an!

    En natuurlijk mag het pak niet ontbreken in dit rijtje. Het vrouwenpak is immers altijd stijlvol en op verschillende manieren te dragen. Tevens kun je tijdens de feestdagen kiezen voor een andere variant dan klassiek zwart (denk aan kerst rood of een leuk dessin).