Vier de lente met de leukste mode!

Het voorjaar is een heerlijk seizoen. Het voorjaar is een heerlijk seizoen. In onze collectie zien we dat vrolijke gevoel terug. Kom eens kijken naar al die nieuwe looks en trends!

In onze winkel bruist het. De kleuren en betoverde prints zijn vol energie. De outfits zijn sprankelend, trendy en stijlvol.

Er is mode met een knipoog naar de jaren '70 met boho tops, flared jeans en franje jasjes. En een hippieachtige look met optimistische statement prints en destroyed jeans.

Daarnaast is er een romantische trend waarin wijde blouses en rokken, transparante stoffen en bloemen een hoofdrol spelen. Vrouwelijke outfits in zachte pasteltinten met schilderachtige prints geïnspireerd door de natuur.

De elegantie van de jaren ‘50 zien we terug bij veel modeontwerpers. Looks met mooie belijning en simpele details, voorzien van subtiele prints. Van ultra chique tot Scandinavisch minimalisme.

Ten slotte is er de sportieve look met aan de ene kant de klassieke (nautische) stijl en aan de andere kant de casual sportwear trend met sweaters, joggpants en sneakers.

Tussen al die leuke mode vindt u bij Dikkenberg Mode heel makkelijk uw eigen lentelook! Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw ultieme lente outfit!


Top