Modetrends voor najaar 2016/17

What to wear and what not to wear? That’s the question! 

Bij Dikkenberg Mode adviseren we je graag. We zetten de belangrijkste trends op een rij:

 1. Groot, groter.. oversized!
  De jassen, duffelcoats, blazers en (col)truien zijn supergroot. De mode is behaaglijk en oversized van stoffen als wol, tweed en fluweel.
 2. Jaren ’70 look.
  De wijde (flared) pijp zet nu echt door. Combineer een broek met wijde pijpen met een enkellaarsje. Draag een lange trenchcoat. Of combineer je jeans met overknee boots. Kies voor bohemian accessoires zoals een (suède) schoudertas met franjes.
 3. Glamour & glans.
  Dit najaar zijn de kleuren intens met warmpaars, prachtig groen en okergeel. De stoffen zijn rijk en glanzend. Goudkleurig brokaat, prachtige borduursels en elegante ontwerpen geven een bijna aristocratische look.
 4. De elegante blouse is terug!
  Eindelijk zien we hem weer in allerlei varianten: de blouse. Trendy met lange mouwen en een strikkraag of een witte kraag. Maar ook mooi in panter- of winterbloemenprint. In glanzende stof of juist als stoere geruite blouse.
 5. De blazer blijft een topper!
  De blazer is er in allerlei variaties, van tweedstof met panterprintof van fluweel met mooie borduursel. Deze herfst kun je niet om de blazer heen. Draag hem met een gilet of coltrui. De elegante Parisian Chic zien we terug in deze stijl.


Top