De mooiste herfstlooks van dit najaar!

Bij Dikkenberg Mode is de najaarsmode weer gearriveerd met nieuwe kleuren en looks. 

Dit seizoen is de mode over het algemeen klassiek met ruiten, wollen jassen en veel knitwear. Het silhouet is lang en oversized, de stoffen zijn rijk en warm van kleur.

We zien dit najaar een aantal opvallende trends in de herfstmode. Zoals de oriëntaalse trend met grote bloemen van mooie zijde en fluweel.

Verder is er de French chic stijl met coltruien, capes en broeken met wijde pijpen en hoge tailles. Met de strikblouse als hot item. En avantgardistisch mannenpakken, midirokken en laarzen tot over de knie.

Dan is er nog de Engelse country look met tweed ruiten, grote wollen coats, kabeltruien, stoere gilets en de leren loafers (platte schoenen).

Tussen deze trends in signaleren wij een rock chic stijl met veel denim en leer/suède en dierenprints. En er is ook een romantische look met vrouwelijke bloemenjurkjes en A-lijn rokken. 

Modetrends zijn leuk voor de inspiratie. Maar wij raden u aan zelf te mixen en matchen. U heeft dan veel plezier van uw nieuwe mode en u creëert daarmee uw eigen herfstlook!


Top