Knitwear trend 2016; mode vol breisels

Gebreide mode of knitwear is geweldig! Niets is fijner dan een lekker ruim, gebreid vest om in te chillen. Bij Dikkenberg Mode hebben we heel veel prachtige breisels in de collectie. 

Super cosy en grof gebreid dat zijn de keywords voor de gebreide mode van dit najaar.

In onze winkel signaleren wij prachtige truien, pulls, cardigans, lange vesten, sjaals en poncho’s. En mooie tricot twinsets en opengewerkte (ajour)tops.

Grove breisels passen bij elke look. Casual op een jeans of als contrast met fijnere materialen. Knitwear vind je in verschillende nieuwe trends terug en wordt nooit saai. Zo zijn dit najaar de grof gebreide dassen en mutsen fashionable.

In de fijne variant zijn gebreide items ook perfect voor op kantoor. Een vest of cardigan (of gebreid colbert) is heel praktisch, business wise, nu het wat koeler wordt.

Jurken voorzien van effectgaren, pailletten en kunstpareltjes zijn ook ideaal voor een feestje. En het beste daarbij is: ze zijn nog eens lekker comfy ook.

Wil je lang plezier hebben van je gebreide favorieten? Let dan goed op de voorschriften en was gebreide items binnenste buiten met een vloeibaar fijnwasmiddel.

Ook zo’n zin om je deze herfst te hullen in cosy knitwear? Kom eens langs om onze gebreide eyecatchers en must haves te passen.


Top