Broekentrends najaar 2016

De herfst zet nu echt door. Het wordt buiten kouder en helaas ook natter. Tijd voor een broek! Welke broekentrends zijn er dit najaar? 

Bij Dikkenberg Mode hebben we een prachtige collectie broeken en jeans. Naast natuurtinten zoals khaki en camel zijn er dit najaar broeken met dierenprints, paisley- en bloemenprints en zelfs gestreepte en geruite broeken.

De broek met wijde pijpen (flared) en hoge taille is dé broekentrend voor najaar 2016. Deze trendy pantalon geeft je een klassieke, elegante look. Ze zijn super te combineren met een trendy strikblouse of met een trui met turtleneck.

Houd je meer van een aansluitende broekspijp? Kies dan voor een chino tot net boven je enkel, een (gekleurde) jeans, gecoate (slim)fit broek, sportieve joggpants of hippe skinny.

Bij de jeans zijn er veel modellen zoals de casual boyfriend jeans, skinny jeans, tailored jeans, bootcut jeans, slim cropped jeans en de nieuwe trendy highwaist (flared) jeans. Wassingen in blauw, grijs of zwart en de destroyed look of printed dessins maken je jeans supertrendy.

Nieuwe ontwikkelingen bij de broeken, zoals 360° stretch en extra ondersteuning door sculpting en shaping, zorgen voor een perfecte pasvorm.

Stap eens binnen bij Dikkenberg Mode voor een trendy najaarsbroek!


Top