Feestmode van avondjurk tot gala!

De feestdagen zijn hét moment om te stralen in een mooie party outfit! Vier je kerst en de jaarwisseling met je familie of tijdens een officiële bijeenkomst buiten de deur? 

Zoek je een jurk voor de feestdagen? Kies je voor het klassieke zwarte jurkje, een avondjurk met dierenprint, een kleurige cocktailjurk of een winterwit jurkje met kant? Draag je liever een vrouwelijke smoking of een mooie pantalon met een feestelijke top of blouse? Ga je voor kleur en glitter & glamour?

De feestmode van 2016 is uitbundig, speels, elegant en geraffineerd. Leef je uit met kant, pailletten, doorzichtig zwart, goud en zilver. Rood is dit jaar een echte kerstkleur, net als donkerpaars en bordeauxrood. Geniet van deze dagen en voel je glamourvol.

Het is handig om tijdig je feestoutfit uit te zoeken. Zodat je alle onderdelen van je feestoutfit (accessoires, schoenen, mantel/stola en kapsel) in alle rust kunt afstemmen.

Bij Dikkenberg Mode hebben we een fantastische feestkleding met fabulous black dresses, elegante jurken met kant en superleuke glamourvolle eyecatchers. En prachtige pantalons, blouses, tops met glitters en pailletten, fluwelen (maxi)rokken en stijlvolle galapakken. En zelfs smokingachtige blazers.

Onze modeadviseuses kennen onze modecollectie en weten de mooiste feestelijke outfits voor u samen te stellen en te stylen met bijpassende accessoires zoals schoenen, riemen, sieraden en omslagdoeken.

Kies een rustig moment en neem alle tijd om uw feestkleding uit te zoeken. U zult verbaasd zijn over de grote collectie feestmode van Dikkenberg Mode!


Top