Vakantiekriebels? Get your looks!

Zin in vakantie maar nog geen tijd of geld om op reis te gaan? Wij hebben de oplossing! Verander je fashion looks en kies voor leuke mode. 

Bij Dikkenberg Mode adviseren we je graag bij het uitzoeken van fashion voor een nieuwe look. Ga je voor sportieve mode? Of meer sporty chic? Of kies je juist voor een elegante, vrouwelijke touch met een vrolijke zomerjurk of een rok met een mooie top? 

Wij hebben alle fashion in huis die je nodig hebt voor een nieuwe stijl. Onze modecollectie bevat diverse merken met elk een eigen unieke uitstraling. 

Zo zijn er ontwerpers die inspelen op trends met geborduurde blouses, patches op shirts, off shoulder tops met ruches.  En de pyjama- of kimonolook met glanzende, exotische stoffen. En er zijn modecollectie waarin we urban chic, neutrale kleuren en strakke lijnen zien terugkomen.

Of heb je zin in een festivallook en kies je juist voor de luchtige, boho chic of gipsy look? Wij hebben die leuke tunieken en maxirokken. Onze modeadviseuse helpen je graag om je nieuwe fashion look compleet te maken.

Mix & match eens wat eyecatchers bij elkaar, die jou aanspreken. Kies wat basics en must haves (khaki, maritiem, floralprints, gestreepte shirts) en creëer een nieuwe look. 

Probeer eens iets nieuws, al is het maar een nieuwe trendkleur zoals coral (oranjerood) of een mooie groene tint. Pas een broek die driekwart is of juist een hogere taille heeft.

Een outfit met nieuwe kleuren of een geheel nieuwe modelook, die je fantastisch staat, geeft je veel positieve energie. Geniet van de complimenten, flaneer door de stad en relax op een leuk terras in je nieuwe outfit. Doe net of je al vakantie hebt.


Top