Must have zomertops met (exotische) bloemen, strepen & kleurrijke prints

Een top, blouse of shirt is een heerlijk fashion item! In een oogwenk heb je een nieuwe look!  

Bij Dikkenberg Mode hebben we heel veel leuke tops, blouses en T-shirts met zomerse prints.

Je ziet veel bloemenprints, romantische (off-shoulder) tops en shirts met originele statements.

De maritieme kleuren rood, wit en blauw geven aan casual look aan je outfit. En die klassieke, Bretonse strepen zijn onmisbaar voor een chique twist. Verder zijn er veel overhemden, kanten tops en shirts in allerlei trendkleuren.

Deze zomer zijn exotische prints van vogels, bloemen en kleine dessins met grappige items op veel tops en blouses te vinden. Verder zien we veel etnische prints, fotocollages en natuurbeelden. 

Er zijn heel veel verschillende modetrends deze zomer. Van zijden kimono, stoere armyprints, klassiek wit overhemd tot kanten romantische tops.

Ga je voor boho chic met een romantische off-shoulder top. Voor city chic met een blouse met ruches of klassieke strepen? Of is de nieuwe modetrend, sporty chic met een sportswear (jogging)stoffen, biezen en sportemblemen meer jouw modestijl?

Bij Dikkenberg Mode hebben we dat must have T-shirt met statement of print, die prachtige eyecatcher van een exotische kimonotop of die klassieke, business smart blouse.

Ook zo’n zin in de zomer? Kom langs en scoor die zomertops die je niet kunt missen tijdens je vakantie. Of maak jezelf blij met zomerkleding voor thuis of op het werk.


Top