De lente in aantocht

De zon schijnt steeds vaker, de terrassen stromen vol en de dikke gebreide truien worden verruild voor luchtige tricot tops. De lente komt eraan en dat zien we ook graag in de garderobe terug. Een diversiteit aan kleurrijke prints veroveren het straatbeeld dit voorjaar.

Prints, dessins en kleuren. De lente en zomer staan garant voor een scala aan vrolijke elementen. Hou je van chiffon jurkjes in bloemdessins, of ga je voor die leuke pantalon met stippen? Geen probleem. Vrijwel elk dessin of print is geoorloofd aankomend seizoen.Ook de dierenprint, de paisley print, de streep en de klassieke ruit zijn ruimschoots vertegenwoordigd in het modebeeld. En dat zorgt voor veel keuzes!

Essentieel voor het dragen van prints is de combinatie met de rest van de outfit.Gaat je voorkeur uit naar een drukke dierenprint, kies dan voor rustige accessoires in een neutrale kleur. Draag je liever een mooie gestreepte jurk, overweeg dan eens om een basic spijkerjasje of oversized blazer eroverheen te dragen. Het combineren van de prints en kleuren met basic items zorgt namelijk voor een grote variatie in de garderobe, waardoor je er iedere keer toch weer anders uitziet. Ideaal!

Een ander leuk voordeel aan deze trend, is dat prints vaak na enkele seizoenen hun rentree maken. Goed om te weten als je graag in duurzame items wilt investeren en toch de trends wilt blijven volgen.

Heb je jouw favoriete item al gespot? Bekijk de collecties online of neem een kijkje in de winkel.


Top