Woman up

Maak plaats voor een najaar vol contrasten, waarin trends uit het verleden én heden door elkaar lopen. Met in de ene hoek weelderige, luxe creaties, geïnspireerd op de Franse bourgeoisie. En aan de andere kant mode, die rebelleert en lacht om conventies. Deze herfst brengt een ode aan de vrouw. Bij Dikkenberg Mode doen we al jaren niets liever. Lees hier over dé looks voor aankomend seizoen.

In the mix. Inmiddels verworden tot een klassieker: de bloemen-, dieren- of paisley print. Weliswaar geen nieuws onder de zon, wel nog altijd ultra modieus. Helemáál wanneer je verschillende patronen door elkaar draagt, zoals de animalprint jurk van Geisha met daarop de zwart-witte, ruiten jas.

Stoer. Dat rock & roll nog lang niet dood is, wordt ook deze herfst maar weer eens duidelijk. Denk leer gecombineerd met nóg meer leer, oversized blazers of jassen en een goede print. Draag de imitatie leren broek van Dreamstar onder een trui met print van Enjoy. Of ga voor het zwart T-shirt op de Elvira snakeprint skinny. Edgy met een vleugje drama.

Pak maar in. Dit seizoen staat in het teken van het pak. Het liefst met matching blazer en pantalon, zoals bij het houndstooth pak van Street One. Om deze androgyne look een silhouet mee te geven, draag je eventueel een riem in de taille. Nóg meer vrouwelijke details vind je bij de zwarte pantalon van Street One, voorzien van strik aan de broekrand.

Jas aan. Of dat je jezelf nou in een puffer, shearling of bont uitvoering hult, dit najaar is er een hoofdrol weggelegd voor de statement jas. Niet alleen bedoeld om je warm te houden, maar het liefst ook opvallen en oversized. Kijk voor de nodige inspiratie eens bij onze modellen van Cecil, District en Geisha. 


Top