Winter chic

Dat het buiten koud is, wil niet zeggen dat je geen plezier kunt hebben met de mode van deze winter of de koelere temperaturen hot and happening kunt trotseren. Een warme trui of aangenaam vest dient niet alleen ter bescherming tegen een dalend kwik, maar is ook een stijlvolle toevoeging aan je garderobe. Lees hier alles over de musthaves voor in je kast en hoe je ze het beste draagt deze winter.

Van het familieontbijt tot een diner met vrienden; ga voor een trui op een kokerrok of maxi model plus lange laarzen en je kunt de hele dag vooruit. Deze outfit is comfortabel, modern en straalt tegelijkertijd een vleugje tijdloze klasse uit. Eerst nog een werkdag voor de boeg? Stijl het geheel dan af met een klassieke blazer of kies voor een pullover over een blouse. Is het buiten écht koud, trek een coltrui aan en combineer dit heerlijke, warme item bijvoorbeeld met een smaakvolle pantalon. Of speel met contrasterende texturen en draag hem onder een blouse, grote trui of jurk. Met een (col)trui op een jeans of minrokje ben je weer perfect uitgerust voor een wat meer casual (fri)day.

Investment piece. Het meest eenvoudige en draagbare vest is misschien wel een open model, vooral omdat dit ontwerp met vrijwel alles te stijlen valt. Een gebreid exemplaar is geweldig voor de wintermaanden en een lange variant chique, sierlijk net als geweldig om in weg te kruipen. Laatstgenoemde staat onder andere erg mooi over een wijde pantalon, terwijl een kort exemplaar goed samengaat met een stoere jeans. Eén van de grotere trends deze winter is de preppy look en deze bereik je bijvoorbeeld door het dragen van een vest met knopen over een blouse of coltrui. Dit geheel kun je combineren met zowel een minirok als kokerrok, afhankelijk van waar de dag je brengt. Zo zorgt de kokerrok voor een meer zakelijke uitstraling en geeft de minirok juist een speels en jeugdig randje aan je samenstelling.


Top