Nieuwe ronde!

Wat er in je kast hangt is bepalend voor je persoonlijkheid en de boodschap die je wilt uitdragen. Zowel je gezicht, lichaam als kleding zijn opgebouwd uit lijnen en vormen, die in wisselwerking zijn met elkaar. Wanneer je hierin een zekere harmonie aanbrengt, maakt dit je overtuigender en geeft het je meer zichtbaarheid. Zijn er zones die je daarvoor kunt accentueren of camoufleren? Waar je precies op kunt letten bij het samenstellen van je ultieme garderobe voor het nieuwe jaar? Bij Dikkenberg Mode helpen we je graag!

Tops, truien en blouses. Drukke prints draag je om (de goede) rondingen te benadrukken, effen kleuren camoufleren die delen waar je geen accent op wil leggen. Daarbij zijn donkere tinten het meest geschikt om je probleemzones te verbloemen en lichte kleuren om je rondingen te omarmen. Ook verdoezel je met los vallende stoffen dat buikje, terwijl nauwsluitend, stugger materiaal hem juist omarmt. Met de nieuwe collecties van Enjoy, StreetOne en Cecil, boordevol prachtige prints, casual truien, soepele tops en elegante blouses zul je er hoe dan ook geweldig uitzien.

Jasjes. Vrouwen met iets bredere heupen doen er goed aan voor een jasje van stuggere stof of met patronen te gaan. Wie daarentegen van boven iets meer volume heeft, kiest bij voorkeur voor lichtgewicht materiaal. Ben je klein maar fijn? Dan zijn korte of getailleerde blazers dé manier om je lichaam mooi in proportie te houden. Dikkenberg Mode biedt een ruime keuze aan modieuze ontwerpen, geschikt voor elk figuur.

Jurken. Het nieuwe jaar brengt ook een scala aan prachtige jurken en rokken met zich mee. Voor bredere heupen zijn er items, die met name in het rokgedeelte losser vallen, zoals gezien in meerdere collecties. Ontwerpen, die direct van onder de buste wijder uitlopen zijn een uitkomst voor een voller bovenlichaam.  


Top