Lentekriebels

Een nieuw seizoen betekent nieuwe kleding om je garderobe mee te vullen en nu er warmere dagen ​​voor de deur staan is het de hoogste tijd voor de leukste trends van dit voorjaar. Mochten de lentekriebels nog niet toegeslagen hebben, dan doen ze dat nu wel. Word verliefd op de nieuwe collecties van onder andere Geisha, Cecil en Street One, zoals altijd verkrijgbaar bij Dikkenberg Mode.

Geisha. De trends van aankomend seizoen zijn tegelijkertijd zowel zacht, vrouwelijk, romantisch en lieflijk als stoer en casual met stijlvolle jurken, tops en bloezen in prachtige trendkleuren, tropische dessins en hier en daar subtiele athleisure invloeden. Precies wat de nieuwste collectie van Geisha ons voorschrijft. Haal het voorjaar in huis met deze frisse, exotische lijn.

Cecil. Kleurrijk, vrolijk en actueel; in de nieuwe collectie van Cecil tref je sportieve basics aan, zoals stretchy sportieve broeken, die zich gemakkelijk laten combineren met de tops en bloezen in de trendmotieven van dit seizoen als paisley, bloemen of stippen. Daarnaast ben je met de temperamentvolle jurken in pakkende, zomerse prints alvast summer proof.

Street One. Deze lente zien we veel zachte kleuren als mintgroen en baby roze voorbijkomen, naast koele invloeden als het streepmotief of smetteloos witte tops en bloezen. Bij Street One vind je deze lieflijke poedertinten volop terug in de tops en jassen uit de voorjaarscollecties, samen met bloezen in populaire nautische streep voor een optimale trendy en frisse voorjaarslook.

Opus. Opus kent mooie, lichte lentekleuren en naturelle tonen voor het voorjaar, maar ook warme bijna herfstachtige tinten. Net als luchtige stoffen, geometrische prints, trendy plooi details en heerlijke basics. Kortom een allround collectie waarmee je het maximale uit de warmere maanden haalt.

Gafair. Ook dit seizoen zijn de geweldige broeken van Gafair weer geheel volgens de laatste trends. Denk prachtige neutrale zand- en crème tinten afgewisseld met prints in eveneens rustige, aardse tonen. Hoewel comfort een hoofdrol speelt, zijn de broeken ook geschikt voor een feestje. Immers ‘Om u mooi en vrouwelijk te voelen, hoeft u niet aan comfort in te leveren,’ is het motto en dat komt ook weer duidelijk terug deze lente.
 


Top