Trendy & comfy

Het uitproberen van enkele van de nieuwste voorjaarstrends kan een welkome afleiding bieden in deze nieuwe Corona realiteit, die bij tijd en wijle ronduit overweldigend kan zijn. Studies hebben aangetoond dat aankleden je humeur, zelfvertrouwen en productiviteit stimuleert. Gelukkig kun je in de nieuwste collecties van Dikkenberg Mode ook thuis stijlvol voor de dag komen. Daarom hieronder een aantal van de laatste trends, die comfortabel genoeg zijn om vanuit je luie stoel te dragen. 

Statement top. Als gevolg van alle videoconferentie gesprekken heb je momenteel wellicht de neiging meer aandacht te besteden aan de bovenkant van je look en dat maakt details als vetgedrukte prints of grafische teksten de perfecte manier om je thuisgarderobe wat op te fleuren.

Samenhangend. Ben je niet zo van de opvallende prints en slogans, kijk dan of de monochroom trend wat voor jou is, waarbij je voor een outfit in één kleur kiest. Een gemakkelijke manier om je look a la minute om te toveren tot een chique ensemble. Combineer bijvoorbeeld een witte blouse met een witte spijkerbroek, een groene print op een rok in dezelfde toon of zelfs een jogginsbroek met bijpassende trui voor maximaal comfort, terwijl je nog steeds trendy bent.

Relaxed fit. Brengt ons meteen bij de volgende trend, die ideaal is voor in- en rondom het huis: een broek in joggingstijl. Oftewel de track pants. Netjes én comfortabel, want het is een chique versie van een joggingmodel. Voorzien van tailleband en tunnelkoord kan deze broek sportief gedragen worden met een lekker vest of heel gekleed met een mooie top. 

Dress to the max. In een (maxi) jurk of rok ben je in een handomdraai helemaal af. Deze zomer draag je ze in aardetinten zoals camel, khaki en crèmewit of zachte pastelkleuren zoals rosé, duifblauw of muntgroen. Zo krijg je direct het zomergevoel in huis!


Top