Zeg het met KLEUR!

Benieuwd welke kleuren absoluut in jouw kledingkast vertegenwoordigd moeten zijn? Dit seizoen worden fijne basic neutrals aangevuld met vurige, warme tinten waaronder rood en geel. Gelukkig brengen blauwe en groene kleuren de nodige verkoeling met zich mee, wanneer het je te heet onder de voeten wordt. Evenals andere zachte poedertonen variërend van mint tot babyblauw. Combineer deze kleuren met een rits aan neutrale kleuren voor een mooie basis en prachtige combinaties. Welke jij dit seizoen draagt? Lees het hier!


Blauw. Neem deze zomer zo nu en dan je toevlucht tot rustgevend blauw, dat zowel letterlijk als figuurlijk aangenaam voor de ogen is en voor de nodige balans zorgt naast alle levendige trendkleuren. Navy strepen, denimshorts of rokken; blauw, blauw, ik hou van jou is het devies.

Groen. Van koel mintgroen tot een diepe, warme bieslooktint; groen staat voor gezonde en herstellende harmonie. De donkere kleuren geven een strak, gepolijst en enigszins utilitaire look, terwijl je in pistache of mint juist zacht en vrouwelijk oogt. Combineer donkergroen bijvoorbeeld met saffraan en neutrals als beige of zand en draag mint in combinatie met andere pastels of (wit/grijs) denim.

Rood. Deze kleur symboliseert vastberadenheid en geeft je humeur gegarandeerd een boost. Iets dat we allemaal kunnen gebruiken na maanden van binnen zitten. De kleur rood is een van de meest gewaagde die je kunt dragen, wat de onwankelbare populariteit van de tint verklaart. Een aantal voor de hand liggende combinaties zijn natuurlijk rood met denim en wit, maar andere trends als geel, lichtblauw, bieslookgroen en camel geven ook een prachtig geheel. Durf jij deze verrassende combinaties aan?

Geel. Geel heeft de reputatie van een lastige tint om te dragen. Toch is het één van dé kleuren van dit moment en zoals bij de meeste kleuren bestaan er oneindig veel variaties van deze tint, welke allemaal weer matchen met een verschillend type haar- of huidskleur. De trendkleuren van dit seizoen, pastel en saffraangeel, staan gelukkig nagenoeg iedereen, waarbij pastelgeel geweldig combineert met andere pasteltinten of neutrale kleuren en saffraan dan weer mooi matcht met onder andere blauw, paars, groen, kastanjebruin en last but not least: denim. 


Top