Summer dresses

Ondanks dat de zomervakantie er dit jaar wellicht bij inschiet, blijven warme dagen en onze behoefte aan leuke, luchtige kleding onveranderd. Hoewel een investering in shorts of frisse top altijd een goed idee is, zijn we nog steeds groot fan van het makkelijkste seizoensgebonden basisstuk van allemaal: de zomerjurk, die ongeacht waar we heen gaan zorgt voor dat ultieme zomergevoel. Dit seizoen zijn de ontwerpen enigszins nostalgisch. Het maakt echter niet uit aan welk decennium we worden herinnerd; in de favoriete stijlen van Dikkenberg Mode maken we de komende maanden allemaal een statement.


Club Tropicana. Zomerprints zijn zoveel meer dan bloemen alleen, zoveel wordt deze zomer zeker duidelijk. Wie gek is op patronen wint de jackpot dit seizoen. Naast prachtige, klassieke florals kun je deze maanden ook je hart ophalen aan geweldige tropische-, strepen- en retro dessins, die je meevoeren naar zonnige happy hours inclusief drankje met parasolletje. Ga voor een strepenmotief aan het strand en kies voor een uitbundige flora en fauna bij een garden party.

Brighter than sunshine. Niet alleen prints laten zich zien in de aankomende maanden, ook de kleuren zijn explosief en opvallend. Het kleurenpalet "geven cultuur en traditie een kleurrijke, jeugdige update met sterke, veelkleurige, stimulerende en optimistische combinaties," aldus de experts. Van gedurfd, vurige rood tot helder blauw, levendig saffraan of verkoelend aqua; deze ronde ruil je je neutrale keuze in voor deze meeslepende tinten.

Casual chic. Is jouw stijl meer ingetogen en ben je nog niet helemaal klaar voor opvallende prints of kleuren, dan is er een geweldig alternatief deze zomer: de effen overhemdjurk. Draagbaar, uiterst veelzijdig en perfect voor vrijwel elke gelegenheid. Kies voor een comfortabel exemplaar met een trendy riem of wikkel in de taille. Draag er gympen of sandalen onder voor overdag en vamp yourself up met een goed stel hakken voor in de avond. The Summer is magic! 


Top