Op je Paasbest

De kleuren van onze nieuwste voorjaarscollecties brengen een grote dosis aan optimisme, vreugde en hoop op mooiere dagen met zich mee. Precies wat we op dit moment nodig hebben. Denk aan heldere en levendige tinten van merken als Geisha, Enjoy en Cecil, die niet alleen vrolijk en licht aanvoelen, maar ook een gevoel van zorgeloosheid uitstralen, ondanks dat de wereld buiten onze kledingkasten om bij tijd en wijle nog zwaar en onzeker kan aanvoelen. Welke kleurenpalet deze lente het populairst is en hoe je deze draagt, lees je hier!

Na maanden van binnen zitten halen we de frisse buitenlucht letterlijk in huis met items in hemelsblauw, die qua kleur het meest doet denken aan een wolkeloze zomerdag. Deze tint oogt niet alleen als een heerlijk, zacht en verkoelend briesje, hij combineert ook nog eens geweldig met de andere trendkleuren van dit voorjaar. Blauw, blauw ik hou van jou!

Het opbeurende geel dat we dit voorjaar veel gaan zien, herinnert ons weer even aan het positieve effect dat kleding kan hebben op je stemming. Niet voor niets werd deze kleur dan ook verkozen tot kleur van 2021. Maak combinaties met andere met warme tonen als rood, oranje of karamelbruin en ben het zonnetje in huis.

De pompoen/perzikachtige tonen zijn misschien wel de meest verrassende kleurentrend van aankomend voorjaar. Tussen een palet van overwegend bloemige tinten doen deze bijna herfstachtige kleuren ongebruikelijk chic aan voor de lente. Draag donkeroranje in combinatie met crème, lichtblauw of denim voor een zeer chique look.

Munt. Aquamarijn. Avocado. Pistache. Laurier. Noem het wat je wilt; groen zal overal te zien zijn dit seizoen. En hoewel er niets baanbrekends is aan pastelkleuren voor de lente, heeft ook mintgroen iets fris, vernieuwends en verrassends deze ronde. Vooral wanneer je het draagt in monochrome combinaties als zachtgroen met zeegroen.  


Top