Summer Checklist

Heerlijk, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en eind deze maand is het dan eindelijk zover: De zomer is daar! Heb jij jouw zomergarderobe al zo goed als klaar of ontbreken er nog enkele essentials? Aan Dikkenberg Mode om een handige summer checklist te maken zodat je straks goed voorbereid de zomer in gaat.

1. Zeg het met kleur! Pak uit deze zomer met kleur, kleur en nog eens kleur. Of je nu gaat voor één item in een mooie knalkleur of full colour de dag doorbrengt, zolang er kleur in jouw outfit zit ben jij summer proof! Dat wil overigens niet zeggen dat je niet uit kan pakken met een all-white outfit, want ook wit op wit wordt zeer gewaardeerd dit seizoen.

2. Jumpsuit; met dit kledingstuk kun je oneindig combineren en daarom één van de handigste summer musthave wat ons betreft! Voor een avondje uit te combineren met een mooie blazer en hoge hakken, voor een casual city day look combineer je de jumpsuit met een mooi paar sneakers en indien nodig (vanwege het weer) een leren jasje of spijkerblouse.

3. Wrap it up! De wikkel jurk, ook wel bekend als wrap dress, is zeer geliefd dit seizoen. Ideaal met slippers te dragen voor een dagje strand, sneakers voor een dagje stad of hakken voor een avondje uit.

4. Tropisch. Bladerdessin, bloemen- en vogelprint óf prints met stukken fruit zoals citroenen, kersen en sinaasappels zijn veelvuldig gesignaleerd in modeland. Alsof je je op een tropisch eiland waant…

Dit en nog heel veel meer bij Dikkenberg Mode!