New season | New arrivals

De lente is in zicht! Een seizoen met zijn vele rijke prints en volle kleuren waar we al zo lang naar uit hebben gekeken: A.s. 20 maart is het zover...het begin van de lente! We kunnen dan ook niet wachten om al die mooie spring collecties aan te trekken. Aan Dikkenberg Mode om een aantal van onze prachtige merken te highlighten.

&Co Woman

&Co Woman omarmt de lente met prachtige warme kleuren waaronder peach en ecru. Deze fijne, zachte tinten zijn perfect te combineren met de wat meer opvallende trendstukken uit de collectie! Uiteraard vallen de nieuwe prints waaronder de unieke featherprint ook zeer goed in de smaak.

Enjoy

Het kan niet gek genoeg dit seizoen bij Enjoy. Van letterprints en retro ruitjes tot de bekende bloemenprints en minimalistische polkadots. Heerlijk kleurrijk en verrassend uniek.

Geisha

Natuurlijk kan Geisha niet aan het rijtje ontbreken. Wat een bruisend kleurenpalet weer! Met onder andere de kleuren rood, roze, groen én oranje maak je jouw garderobe in een mum van tijd spring-proof. Wist je dat de kleur oranje vreugde, zonneschijn en een gevoel van warmte geeft? En een kleur is die je goed kunt combineren met wit, zand en denim.