Spring time

Het is lente! Niet alleen gaat het voorjaar gepaard met de eerste aangename temperaturen, (paas)eitjes en bloesems in bloei, maar ook met de fijnste nieuwe items van merken als Cecil, Street One en Ned. Maak je op voor een hele reeks aan levendige kleuren, prints en logo’s in heerlijke pasvormen, die een fijne dosis geluk en vrolijkheid met zich meebrengen.

De geweldige voorjaarscollecties van NED brengen je a la minute in een  zonnige jubelstemming. Shop de mooiste en meest stijlvolle prints of effen items in prachtige, eigentijdse kleuren, variërend van pastel tot blauwgroen, die je aan een romantische lentetuin in bloei doen denken of een frisse duik in een tropische zee. Wat wil je nog meer!

Ook met Street One krijg je gegarandeerd de zomer in je bol met ontwerpen die een casual stijl combineren met de laatste trends, waardoor de modellen ideaal zijn voor elke dag. Denk aan klassieke blouses afgewisseld met logo T-shirts en pantalons in seventies prints en moderne kleuren als oranje of fris blauw. Word je al enthousiast? Snappen we!

Als het aan het geliefde merk Cecil ligt, dragen we dit voorjaar items die zowel feminien als sportief zijn. Zo zien we de leukste vrouwelijke bloemenprints voorbijkomen, die je een instant lente gevoel geven, maar bijvoorbeeld ook sportievere nautische strepen, die dit seizoen tevens ultra trendy zijn.  Wissel deze af met de stijlvolle basics en jouw lente look is helemaal af!