De perfecte fit

De juiste blouse of top is niet alleen een onmisbare basic in iedere garderobe, maar dit seizoen zijn de modellen ook zo veelzijdig dat je ze elke dag wel aan wil. Shop prachtige blikvangers van onder meer Enjoy en Dreamstar en creëer de nodige afwisseling in je dagelijkse looks met klassieke kleuren of details als een borstzakje, naast trendy mouwloze stukken, ontwerpen met strikken of in kleurrijke prints.   

Enjoy brengt je van lente tot zomer in hogere sferen met bloezen en tops in uitgesproken prints, pasvormen en kleuren. De items combineren fantastisch en lenen zich perfect voor een zonnige vrije dag bijvoorbeeld naar het strand, maar zijn ook uitermate geschikt om een grijze kantoordag naar een hoger niveau te tillen. Vrouwelijk, vrolijk en verrassend; Enjoy life in de prachtstukken van Enjoy!

Bij Dreamstar vind je in de mooiste prints en met de leukste toevoegingen als romantische ruches of een opvallend mouwtje, maar ook allround klassiekers die je op warme dagen als jurk kunt dragen. Stoere boots en een bikerjasje of slippers en een zonnebril maken deze outfit helemaal af. Ook open gedragen over een T-shirt en in combinatie met een broek of short ben je dit voorjaar in een handomdraai klaar.

Comfortabele ontwerpen met creatieve en subtiele prints in zachte of juist opvallende kleuren shop je bij Geisha. Wissel af met verfijnde effen stukken voor de mooiste combi’s van dit voorjaar. Natuurlijke materialen als viscose en katoen zorgen voor de ultieme luchtige en fijne fit voor elke dag.